Robert Kuunders: E-coach 

“Ik kom uit Deurne, in West-Brabant. Ik heb fysische geografie gestudeerd. Doordat ik met informatiesystemen ging werken, kwam ik in ICT terecht. Toen ik aan de Technische Universiteit in Delft was verbonden woonde ik in Den Haag, maar ik vond het daar vreselijk saai. Door het ICT werk leerde ik in de jaren negentig internet kennen. Dat vond ik erg leuk. In 1996 kwam ik voor het eerst in aanraking met een webpagina. Ik ben mensen gaan trainen voor het maken en onderhouden van websites, het bijhouden van datasystemen en visualisatie. Ik werk als freelancer, zowel in Rotterdam als landelijk, onder meer voor politieke partijen.”

“Ik woon in de buurt en heb uitzicht op de Leuvehaven. Rotterdam is echt een grote stad en past goed bij mij. Ik vind het fantastisch om iedere keer weer te zien hoe er iets bijkomt in de stad.”